در سال ۲۰۱۹ تولید ۵۳.۶ متریک تن زباله الکترونیکی(تجهیزات الکتریکی و وسایل برقی دور ریخته شده) در سطح جهان رکورد جدیدی ثبت کرد و این مقدار همچنان در حال افزایش است. کشورهای آفریقایی با سیاستها، مقررات و قوانین راههای کاهش زبالههای الکترونیکی پیشگام هستند و سایر کشورها باید تجربه آفریقا را در هنگام ایجاد یک سیستم مدیریت زباله الکترونیکی در نظر بگیرند.
واکسیناسیون خطر ابتلا به ویروس را تا حدی کاهش داده است و علائم ابتلا به امیکرون در بین افرادی که کاملا واکسینه شدهاند را میتوان به راحتی با سرماخوردگی اشتباه گرفت.
از دست دادن توانایی در به خاطر سپردن وقایع گذشته یا کنونی میتواند بر کیفیت زندگی تاثیر بگذارد. به گفته کلینیک مایو ایالات متحده فراموشی گاه به گاه دلیلی برای نگرانی نیست و این نوع از دست دادن حافظه را میتوان با افزایش سن مشاهده کرد و معمولا بر توانایی ما برای انجام کارهای روزانه در محل کار یا خانه تاثیر نمیگذارد. با این حال از دست دادن تدریجی حافظه میتواند به دلیل بیماریهای جدی مانند آلزایمر یا زوال عقل باشد.
با افزایش روزافزون جمعیت جهان تولید مواد غذایی کارآمد روز به روز اهمیت بیشتری پیدا خواهد کرد. البته نوسازی فناوری کشاورزی پیشرفتهای مهمی داشته اما این موضوع با هزینههای بسیاری نیز همراه است.
معاون فنی مرکز بهداشت خراسان رضوی گفت: از چهار میلیون و ۸۰۰ هزار نفر واجد شرایط واکسیناسیون کرونا در استان هنوز یک میلیون و ۵۰۰ نفر واکسن نزدهاند و تعداد زیادی نیز واکسیناسیون خود را کامل نکردهاند.
نتایج مطالعه جدید موسسه بارسلونا نشان داده که محیط زیست و آلودگی هوا در ابتلای کودکان به بیشفعالی تاثیر دارد.
رئیس اتاق بازرگانی لاهور پاکستان با اشاره به مناسبات فرهنگی و تجاری میان ایران و پاکستان گفت: متاسفانه تعاملات بازرگانی و مناسبات تجاری بین دو کشور ایران و پاکستان طی سالهای اخیر محدود شده و دلیل این محدودیتها اعمال تحریمها و نبود کانالهای مناسب تجاری بوده است. امید است روابط تجاری بین ایران و پاکستان دوباره آغاز شود. ایجاد تعامل تجاری با بخش خصوصی بسیار اهمیت داشته و از ایجاد تعامل تجاری با بخش دولتی آسانتر است.
وبسایت رسمی شهردار مسکو گزارش کرد نتایج اولیه از یک مطالعه تکمیلی روی دریافتکنندگان واکسن اسپوتنیک وی(Sputnik V) نشان داده که داوطلبان دریافتکننده این واکسن یک سال پس از اولین تزریق سطح نسبتا بالایی از آنتیبادیها را حفظ کردند.
بر اساس نتایج ارزیابی محققان در گروهها با جنسیت و سن متفاوت مشخص شد سطح آنتیبادی پس از دریافت واکسن آسترازنکا و فایزر با افزایش سن کاهش مییابد و میزان این آنتیبادی در زنان و افراد مبتلا به عفونت قبلی بیشتر است.
مشکل جدی عرضه واکسنهای کووید-۱۹ به کشورهای فقیر، بهویژه به آفریقا ماندگاری کوتاهمدت واکسنهاست؛ مدت زمان ماندگاری واکسن آسترازنکا به مدت ۶ ماه، جانسون اند جانسون به مدت دو سال در زمان انجماد، واکسن فایزر به مدت ۹ ماه و در مورد واکسن مدرنا هفت ماه است.
رئیس اتاق بازرگانی ایران تاکید کرد: بخش خصوصی از ارائه نظرات باید تعارف را کنار گذاشته و در جایی که نظر کارشناسی دارد، باید واضح و روشن آن را به مسئولان منتقل کند.
محققان دریافتند که تکثیر سویه امیکرون ویروس کرونا در مجاری تنفسی تحتانی نسبت به سویه دلتا ۱۰ برابر آهستهتر است.
یوگنی تیماکوف، متخصص بیماریهای عفونی و واکسنها اظهار کرد: مصونیت کودکان در برابر کووید-۱۹ میتواند تا ۹ ماه ادامه داشته باشد و هر چه کودک بزرگتر باشد آنتیبادیهای بیشتری تولید میکند.
نتایج بررسیها نشان داده است که دیجیتالیکردن فناوری قدیمی در ساختمانها میتواند تا ۳۰ درصد انتشار گازهای گلخانهای را کاهش دهد.
نتایج تحقیق جدید نشان میدهد که اثربخشی دوزهای تقویتکننده واکسن کرونا به مرور زمان کاهش مییابند اما همچنان در برابر این ویروس محافظت ایجاد میکنند.