رستوران ژاپنی 23 میلیارد تومان برای یک ماهی تن باله آبی پول داد

به گزارش پایگاه خبری - تحلیلی «شهر فردا» به نقل از راشاتودی، یک مرد ژاپنی که به "پادشاه سوشی" در این کشور مشهور است  برای خرید یک ماهی تن باله آبی 1.8 میلیون دلار پول پرداخت کرد.

با این قیمت که با احتساب دلار 13 هزار تومانی معادل 23 میلیارد تومان می‌شود این ماهی دومین ماهی تن گران قیمتی است که تا کنون در ژاپن به فروش رسیده است.

ماهی تن باله آبی نوعی کمیاب از ماهی تن است که از گوشت آن در پخت سوشی‌های گران‌قیمت استفاده شده و در ژاپن طرفداران بسیاری دارد.

خریدار این ماهی به نام کیوشی کیمورا، که مالک یک رستوران زنجیره‌ای سوشی در ژاپن است، برای خوشحال کردن مشتریان خود این پول را برای خرید ماهی 276 کیلیویی در یک حراجی پرداخت کرد.

رکورد قیمت ماهی تن به یک ماهی با 2 کیلو گرم وزن بیشتر تعلق دارد که توسط همین فرد در حراج سال گذشته 3.1 میلیون دلار خریداری شد.