به گزارش پایگاه خبری - تحلیلی «شهر فردا»،احمد مسجدجامعی روز سه شنبه در هفتاد و هفتمین جلسه علنی شورای شهر تهران اظهار کرد: طرح مشارکت در تامین اجرای تسهیلات آب آشامیدنی و خام، شبکه فاضلاب و تصفیه خانه در محدوده منطقه ۲۲ سال ۹۱ در شورای چهارم شهر تهران مصوب و مقرر شد طی مدت ۵ سال توسط شهرداری تهران با همکاری شرکت آب و فاضلاب شهر تهران اجرا شود.
وی خاطرنشان کرد: براساس این طرح احداث تصفیه خانه در چهار محدوده منطقه ۲۲ از جمله غرب بوستان چیتگر و وردآورد به منظور آبیاری فضای سبز می بایست در دستور کار قرار میگرفت.
مسجدجامعی با بیان اینکه قرار بود هر سه ماه یکبار گزارشی در این خصوص به شورای شهر تهران ارائه شود، یادآور شد: تاکنون مشارکتی درخصوص اجرا و پیشبرد این مصوبه صورت نگرفته است.
وی افزود: این طرح در سایر مناطق از جمله ۴، ۲ و ۲۰ نیز در دستور کار قرار داشته و باید پیگیری شود.
مسجدجامعی همچنین پیشنهاد داد به دلیل موضوعات مختلف در این زمینه مدیرکل آب و فاضلاب شهر تهران در یکی از جلسات شورای اسلامی شهر تهران حضور پیدا کند.
عضو شورای اسلامی شهر تهران از اجرای طرح شبکه تصفیه خانه فاضلاب جنوب که برای مصارف کشاورزی دشت ورامین مورد استفاده قرار می گیرد، تقدیر کرد.