کد خبر: ۷۹۵۴۳
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۳
یک متخصص تغذیه با اشاره به اینکه کاهش مصرف روغن جهت پیشگیری از ابتلا به چاقی و بیماری‌های متابولیکی ضروری است، گفت: در فصل تابستان بیشتر غذاهای آب‌پز و کبابی استفاده کنید.
به گزارش پایگاه خبری - تحلیلی «شهر فردا»،مرتصی صفوی، متخصص تغذیه،‌در ارتباط با عوارض مصرف مرغ سوخاری اظهار داشت: به دلیل اینکه این مرغ‌ها با پوست سرخ می‌شوند حاوی چربی زیادی بوده و البته برخی از مراکز فست فودی علاوه بر این مسئله برای خوشمزده شدن بیشتر مرغ‌های سوخاری مقداری روغن به آن تزریق می‌کند.

وی افزود: استفاده از مرغ سوخاری به ویژه‌در فصول گرم به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود چرا که علاوه بر مشکل در هضم آن اثرات سوء‌دیگری همچون مشکلات قلبی به همراه دارد.

این متخصص تغذیه نسبت به استفاده از غذاهای آب پز و کبابی در فصل تابستان گفت: روغن‌های جامد حاوی اسیدهای چرب اشباع بوده که ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را مضاعف  می‌کنند.

صفوی ادامه داد: بهتر است هنگام سرخ کردن مواد غذایی از روغن‌های مخصوص سرخ کردنی استفاده شود تا این روغن هنگام حرارت مشکلی در آن ایجاد نشود و سلامت غذا بیشتر باشد.

وی عنوان کرد: خانواده‌ها باید جهت پیشگیری از اضافه وزن، چاقی و ابتلا به بیماری‌های متابولیکی مقدار مصرف روغن را کاهش داده و بیشتر روغن‌های زیتون و کنجد را در برنامه غذایی خود قرار دهند.
 
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
برگزیده ها
دلایل افزایش قیمت ارز و راهکار مهار دلار دیوانه

دلایل افزایش قیمت ارز و راهکار مهار دلار دیوانه

یک اقتصاددان گفت: تنگ کردن گلوگاه عرضه ارز در سال گذشته و کاهش نرخ سود بانکی از مهترین بسترهای افزایش نرخ ارز است و هم اکنون باید با به رسمیت شناختن بازار غیررسمی ارز و اعلام قیمت تعادلی بازار ارز را کنترل کرد.
بازگشت ملی پوشان فوتبال ایران از جام جهانی

بازگشت ملی پوشان فوتبال ایران از جام جهانی

تیم ملی فوتبال جمهوری اسلامی ایران که برای حضور در مسابقات جام جهانی روسیه به این کشور سفر کرده بود بامداد چهارشنبه وارد فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) شد و مورد استقبال هواداران قرار گرفت.