کد خبر: ۷۹۵۴۳
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۳
یک متخصص تغذیه با اشاره به اینکه کاهش مصرف روغن جهت پیشگیری از ابتلا به چاقی و بیماری‌های متابولیکی ضروری است، گفت: در فصل تابستان بیشتر غذاهای آب‌پز و کبابی استفاده کنید.
به گزارش پایگاه خبری - تحلیلی «شهر فردا»،مرتصی صفوی، متخصص تغذیه،‌در ارتباط با عوارض مصرف مرغ سوخاری اظهار داشت: به دلیل اینکه این مرغ‌ها با پوست سرخ می‌شوند حاوی چربی زیادی بوده و البته برخی از مراکز فست فودی علاوه بر این مسئله برای خوشمزده شدن بیشتر مرغ‌های سوخاری مقداری روغن به آن تزریق می‌کند.

وی افزود: استفاده از مرغ سوخاری به ویژه‌در فصول گرم به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود چرا که علاوه بر مشکل در هضم آن اثرات سوء‌دیگری همچون مشکلات قلبی به همراه دارد.

این متخصص تغذیه نسبت به استفاده از غذاهای آب پز و کبابی در فصل تابستان گفت: روغن‌های جامد حاوی اسیدهای چرب اشباع بوده که ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را مضاعف  می‌کنند.

صفوی ادامه داد: بهتر است هنگام سرخ کردن مواد غذایی از روغن‌های مخصوص سرخ کردنی استفاده شود تا این روغن هنگام حرارت مشکلی در آن ایجاد نشود و سلامت غذا بیشتر باشد.

وی عنوان کرد: خانواده‌ها باید جهت پیشگیری از اضافه وزن، چاقی و ابتلا به بیماری‌های متابولیکی مقدار مصرف روغن را کاهش داده و بیشتر روغن‌های زیتون و کنجد را در برنامه غذایی خود قرار دهند.
 
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
برگزیده ها
افسانه را دور بریزید، بازار شکست نمی خورد!

افسانه را دور بریزید، بازار شکست نمی خورد!

یکی از مواردی که منتقدان اقتصاد بازار روی آن انگشت می گذارند اینست که مدل تخیلی به نام رقابت کامل (با فرضیه هایی مانند تعداد زیاد فروشنده و خریدار در بازار، همگن بودن کالای مورد مبادله، هزینه ناچیز ورود و خروج از بازار و اطلاعات کامل فروشنده و خریدار) را در نظر می گیرند و بعد از آنجا که رقابت در دنیای واقعی با این الگو خیالی آرمانی متفاوت است، نتیجه می گیرند که دولت باید مداخله کند تا کار بسامان شود.
تصمیم گیری درباره مرزهای دریای خزر با مصوبه مجلس امکانپذیر است

تصمیم گیری درباره مرزهای دریای خزر با مصوبه مجلس امکانپذیر است

عضو کمیسیون حقوقی مجلس گفت : کنوانسیون قزاقستان تصمیم گیری درباره تحدید حدود مرزهای دریای خزر نداشته و چنین تصمیمی نیاز به رای چهار پنجمی مجلس دارد.