به گزارش پایگاه خبری - تحلیلی «شهر فردا»،احمدجمشیدی پژوهشگر رسانه در نشست تخصصی ظرفیت های رسانه درحمایت از کالاهای ایرانی گفت:بررسی تجربه کشورهایی نظیرآلمان نشان می دهد این کشور توانسته با اتکار به سیستم قیمتی ، مدل اقتصادی و راه اندازی شرکت های متوسط بر مبنای اصول اقتصاد مقاومتی اقتصادخود را پس از جنگ جهانی دوم به اقتصادی بالنده تبدیل کند.
وی افزود:بررسی ها نشان می دهدالمان با استفاده از ریاضت ساختاری و ریاضت فرهنگی توانسته است با توجه به ساختارهای ریاضتی ارتقا دانش کارگران سیاست پولی نسجم مدیریت واردات اقتصاد خود را به اقتصادی بهره ور تبدیل کند.
جمشیدی همچنین از رهیافت فرهنگی در آلمان سخن گفت و تاکید کرد: کار و کار پرستی به عنوان یک ارزش درآلمان مطرح است و مدیریت ابتکار و اختراع و همچنین ساماندهی استعدادها به صورت زیر بنایی در این کشورصورت می گیرد همچنین پس از انداز و سرمایه گذاری از سنین کودکی آموزش داده می شود چنانکه دنیا آلمان ها را به عنوان صرفه جو ترین کشورها می شناسد.
وی همچنین گفت: تغییر الگوی مصرف و گرایش مردم به خرید کالاهای داخلی و تاکید بر اینکه باید کیفیت کالاهای داخلی به گونه ای ارتقا یابد که موازنه صادرات همواره والاتر از واردات باشد به بالندگی اقتصاد این کشور منجر شده است.
وی تاکید کرد: مردم آلمان معتقدند بعد از جنگ جهانی دوم یک معجزه اقتصادی اتفاق افتاد و آن آزاد سازی قیمتها و اصلاح سیستم پولی بود به این معنا که از مارک رایش به مارک آلمانی تغییر پیدا کرد و با وجود تورم شدید که در اوایل این تصمیم صورت گرفت بعدها ثبات تورم در این کشور به گونه ای پیاده سازی شد که از سال 1990 تا 2010 سیر تورم به صورت مستقیم و بدون صعود یا نزول ادامه پیدا کرد.
وی در پایان با تاکید بر پژوهشهای صورت گرفت در اقتصاد آلمان گفت: در صورتی که اقتصاد مقاومتی با شالوده حمایت از کالای ایرانی و اصلاح سیستم مالیاتی و بانکی صورت گیرد ایران می تواند از اقتصاد رکود زده کنونی به اقتصادی بالنده دست پیدا کند.