به گزارش پایگاه خبری - تحلیلی «شهر فردا»، علیرضا شیخی در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه اینکه هم اکنون ۵۰درصد از روستاهای استان ازنعمت گاز بهره مند هستند افزود: در استان تا پایان سال ۹۷ میزان بهره مندی مناطق روستایی از نعمت گاز از ۵۰ درصد به ۶۳ درصد و در شمال استان نیز به ۹۰ درصد خواهد رسید.
وی از گازرسانی به ۵۳۵ روستای استان خبر داد و اظهارداشت: این طرح ها هم اکنون در دست اجرا هستند که همزمان با دهه مبارک فجر عملیات گازرسانی به تعدادی از روستاهای آذربایجان غربی آغاز و گازرسانی به برخی از روستاها نیز به بهره برداری خواهد رسید.
شیخی اظهارداشت: گازرسانی به روستاها بر اساس قانون برنامه توسعه در دست اجرا است که برای گازرسانی به روستاها محدودیتهایی قائل شدهاند که هزینه اجرایی گاز را برای هر خانوار ۶۰ میلیون ریال در نظر گرفته اند.
وی تعداد روستاهای بهره مند از گاز طبیعی استان را ۶۷۱ روستا عنوان و خاطرنشان کرد: گازرسانی به روستاها نقش بسیار مهمی در افزایش کیفیت زندگی خانوار روستایی استان داشته و از مهاجرت بی رویه روستاییان به شهرها نیز کاسته است.
۶ شهر آذربایجان غربی از نعمت گاز طبیعی بهره مند می شوند
شیخی مساحت طرح های گاز رسانی و خط انتقال اجرا شده در استان طی سالجاری را هزار و ۲۳۰ کیلومتر عنوان کرد و اظهارداشت: در زمان حاضر نزدیک ۸۶۶هزار مشترک گاز طبیعی از این نعمت خدادادی بهره مند هستند.
مدیرعامل شرکت گاز آذربایجان غربی ادامه داد: از ابتدای سالجاری تاکنون ۴۱هزار و ۸۲۷ واحد مسکونی در استان از نعمت گاز طبیعی بهره مند شده اند که از این تعداد ۲۱ هزار و ۷۵۶ واحد مسکونی در روستاها بود.
وی با بیان اینکه هم اکنون ۹۹ درصد خانوار شهری از نعمت گاز طبیعی بهره مند هستند اضافه کرد: از ۴۳ شهر استان ۳۷ شهر به شبکه گازرسانی کشور متصل شده و شش شهر نیز در مراحل مختلفی از اجرا قرار دارد.
شیخی افزایش شاخص گازرسانی به روستاها را یکی از مولفه های توسعه استان دانست و خاطرنشان کرد: گازرسانی به روستاها نقش بسیار مهمی در افزایش کیفیت زندگی خانوار روستایی استان داشته و از مهاجرت بی رویه روستاییان به شهرها جلوگیری می کند.