هدایت الله خادمی در گفتوگو با خبرنگار
پایگاه خبری - تحلیلی «شهر فردا» با اشاره به شیب تند افزایش قیمت بنزین در لایحه بودجه 97 گفت: افزایش قیمت حامل های انرژی پیش از این در مجلس بصورت تدریجی تصویب شده بود، اما دولت طی سالهای گذشته تصمیمی برای افزایش قیمت نگرفته و اکنون در بودجه پیشنهادی 60 درصد قیمت حامل های انرژی از جمله بنزین را افزایش داده است.
وی افزود: دولت از سال 92 مجوز افزایش قیمت بنزین را داشت و از سوی دیگر با حذف سهمیه بندی بنزین خود را در شرایطی قرار داده که حامل های انرژی با شیب تندی افزایش قیمت پیدا کند این در حالیست که شوک قیمتی ناشی از آن می تواند وضعیت معیشت مردم را بحرانی کند.
خادمی تاکید کرد : مجلس در قالب کمیسیون تلفیق از تحمیل شوک تورمی به علت رشد قیمتی حامل های انرژی و دلار و همزمان تمرکز بر مالیات جلوگیری خواهد کرد.
نماینده مردم ایذه و باغملک در مجلس با بیان اینکه مجلس با افزایش قیمت بنزین مخالف نیست و معتقدیم که باید سالانه شاهد افزایش قیمتی در این محصول باشیم، تصریح کرد: ما در مجلس با افزایش قیمت در حاملهای انرژی مخالف نیستیم، اما باید هرگونه افزایش قیمت متناسب با سطح درآمدی جامعه و اوضاع فعلی اقتصادی کشور باشد.
وی اضافه کرد: افزایش قیمت حاملهای انرژی باید طوری باشد که به افزایش بیکاری منجر نشود و از طرفی جوانان هم با درآمدهای کم و رکود اقتصادی موجود به زندگی روزمرهشان ادامه دهند.
نماینده مردم ایذه و باغملک در مجلس افزایش قیمتهای حاملهای انرژی را فقط صرفا افزایش قیمت این محصولات ندانست و گفت: افزایش قیمت بنزین و حاملهای انرژی تأثیر مستقیمی بر روی دهها و یا شاید صدها محصول مصرفی دیگر مردم میگذارد.
نایب رئیس کمیسیون انرژی مجلس با انتقاد از اجرای ناقص قانون هدفمندی یارانهها طی سالهای اخیر، خاطرنشان کرد: درآمدهای مردم افزایش نیافته و از پولی هم که قرار بوده از محل صرفهجویی از منابع هدفمندی یارانهها و حاملهای انرژی به تولید پرداخت شود و بخشی از آن به صنعت، تولید و اشتغال سوق پیدا کند، محقق نشده است؛ اگر این امر محقق میشد، شاید امروز شاهد رونق تولید بودیم و مردم میتوانستند هرگونه افزایش قیمت در حاملهای انرژی را بپذیرند.