به گزارش پایگاه خبری - تحلیلی «شهر فردا»، به نقل از فارس، «سوءاستفاده از حساب بانکی اساتید سه دانشگاه بزرگ کشور» خبری بود که بیشتر دانشگاهیان و مردم عادی را متعجب کرد.
چطور ممکن است افرادی بتوانند از قشر تحصیلکرده و باهوش کشور نیز سوءاستفاده کنند؟
یکی از کسانی که مورد سوءاستفاده قرار گرفته بود گفت: در دانشگاه علم و صنعت قضیه از این قرار بوده که فرد کلاهبرداربه شماره داخلی یکی از کارمندان دانشگاه تماس گرفته و ادعا میکند که مدیرامور مالی دانشگاه است، نام مدیر امور مالی را هم به عنوان نام خودش مطرح میکند.
این فرد کلاهبردار در این تماس تلفنی میگوید در حین انتقال پولها در بخش امور مالی چند رقم در شماره حسابها اشتباه شده و 180 میلیون ریال به حساب شما واریز شده است که باید این رقم را بازگردانید.
کارمند دانشگاه حساب خود را چک میکند ولی خبری از 180 میلیون ریال نیست بنابراین به فرد کلاهبردار که البته خود را مدیر امور مالی معرفی کرده بوده، این مساله را اطلاع میدهد ولی فرد کلاهبردار میگوید برای انتقال وجه زمان صرف میشود بنابراین از کارمند دانشگاه میخواهد که به دلیل عدم تاخیر در حسابهای دانشگاه، 180 میلیون ریال به حساب وی واریز کند.
کارمند دانشگاه برای پرداخت این وجه به سراغ حسابدار دانشگاه میرود و از وی میخواهد 180 میلیون ریال از حساب دانشگاه به وی بدهد تا پول مدیر مالی پرداخت شود.
فرد کلاهبردار به کارمند دانشگاه میگوید که در زمان انتقال وجه از خودپرداز به جای شماره کارت یک کد وارد کند، فرد این کد را وارد میکند و تمام موجودی کارت یک جا برداشت میشود.
اما پس از پیگیریها مشخص میشود که آن فرد مدیر امور مالی دانشگاه نبوده بلکه فردی از یک شهر دیگر این کار را انجام داده است.
این مساله در دانشگاههای تهران و صنعتی اصفهان نیز رخ داده است، بنابراین شاید لازم باشد نه تنها اساتید و کارمندان دانشگاه بلکه تمام مردم جامعه و کارمندان تمام نهادها به این مساله توجه کنند که در برابر چنین افرادی با سادگی برخورد نکنند.