کد خبر: ۳۹۰۷۷
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۰
بر اساس اصلاحیه شماره ۲ استاندارد ملی ایران شماره ۲۳۰۳ (سوسیس و کالباس – ویژگی ها و روش های آزمون)، استفاده از گوشت مرغ جداسازی شده به روش مکانیکی (خمیر مرغ) در سوسیس و کالباس مجاز شد.
به گزارش پایگاه خبری - تحلیلی «شهر فردا»، براساس این اصلاحیه، برای بسته بندی سوسیس و کالباس حاوی خمیر مرغ، باید از پوشش رنگی متمایز (زرد رنگ) استفاده شده و عبارت «حاوی خمیر مرغ» در نشانه گذاری آن درج گردد.

لازم به ذکر است، استفاده از خمیر مرغ فقط در سوسیس و کالباس تا ۶۰ درصد گوشت مجاز خواهد بود.

پس از ۲ سال مذاکره بین رؤسا و کارشناسان سازمان ملی استاندارد، سازمان غذا و دارو و سازمان دامپزشکی در مورد مقررات و چگونگی استفاده از گوشت مرغ جداسازی شده مکانیکی (خمیر مرغ) در سوسیس و کالباس، سرانجام اصلاحیه استاندارد ملی سوسیس و کالباس در مورد شرایط فنی و بهداشتی تولید سوسیس و کالباس با استفاده از خمیر مرغ، سرانجام این اصلاحیه به دبیری «مازیار تقوی» کارشناس مسئول پژوهشگاه استاندارد، در کمیته ملی مورخ ۳۰/۲/۹۶ به تصویب رسید و با پیگیری های انجام شده در تاریخ ۲۱/۳/۹۶ به صورت رسمی منتشر و بر روی سایت سازمان ملی استاندارد بارگذاری گردید.

7632_318
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
برگزیده ها
ده ویژگی شخصیتی و اخلاقی یک شهردار شایسته

ده ویژگی شخصیتی و اخلاقی یک شهردار شایسته

جدا از مدل و شیوه انتخاب شهردار که البته می‌تواند در کامیابی یا ناکامی مدیریت شهری تأثیرگذار باشد، ویژگی‌ها و کیفیت‌های کانونی و کلیدی شهردار منتخب نیز از اهمیت و جایگاه بالایی برخوردار است.
هجدهمین شماره فصلنامه «اقتصاد و مدیریت شهری» منتشر شد

هجدهمین شماره فصلنامه «اقتصاد و مدیریت شهری» منتشر شد

هجدهمین شماره پیاپی فصلنامه علمی پژوهشی اقتصاد و مدیریت شهری با 8 عنوان مقاله منتشر گردید.