کد خبر: ۳۹۰۷۷
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۰
بر اساس اصلاحیه شماره ۲ استاندارد ملی ایران شماره ۲۳۰۳ (سوسیس و کالباس – ویژگی ها و روش های آزمون)، استفاده از گوشت مرغ جداسازی شده به روش مکانیکی (خمیر مرغ) در سوسیس و کالباس مجاز شد.
به گزارش پایگاه خبری - تحلیلی «شهر فردا»، براساس این اصلاحیه، برای بسته بندی سوسیس و کالباس حاوی خمیر مرغ، باید از پوشش رنگی متمایز (زرد رنگ) استفاده شده و عبارت «حاوی خمیر مرغ» در نشانه گذاری آن درج گردد.

لازم به ذکر است، استفاده از خمیر مرغ فقط در سوسیس و کالباس تا ۶۰ درصد گوشت مجاز خواهد بود.

پس از ۲ سال مذاکره بین رؤسا و کارشناسان سازمان ملی استاندارد، سازمان غذا و دارو و سازمان دامپزشکی در مورد مقررات و چگونگی استفاده از گوشت مرغ جداسازی شده مکانیکی (خمیر مرغ) در سوسیس و کالباس، سرانجام اصلاحیه استاندارد ملی سوسیس و کالباس در مورد شرایط فنی و بهداشتی تولید سوسیس و کالباس با استفاده از خمیر مرغ، سرانجام این اصلاحیه به دبیری «مازیار تقوی» کارشناس مسئول پژوهشگاه استاندارد، در کمیته ملی مورخ ۳۰/۲/۹۶ به تصویب رسید و با پیگیری های انجام شده در تاریخ ۲۱/۳/۹۶ به صورت رسمی منتشر و بر روی سایت سازمان ملی استاندارد بارگذاری گردید.

7632_318
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
برگزیده ها
خسارات زلزله در تایوان‎/ تصاویر

خسارات زلزله در تایوان‎/ تصاویر

وقوع زلزله ۶.۴ ریشتری در نزدیکی شهر ساحلی هوالین تایوان، موجب تخریب ساختمان ها و از جمله فروریختن یک هتل شد.
پیام رهبر انقلاب در پی سانحه مصیبت‌بار سقوط هواپیما

پیام رهبر انقلاب در پی سانحه مصیبت‌بار سقوط هواپیما

در پی سانحه‌ی مصیبت‌بار سقوط هواپیمای مسافربری تهران - یاسوج رهبر معظم انقلاب در پیامی این سانحه را به خانواده‌های داغدار جان باختگان تسلیت گفتند.