کد خبر: ۳۹۰۷۷
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۰
بر اساس اصلاحیه شماره ۲ استاندارد ملی ایران شماره ۲۳۰۳ (سوسیس و کالباس – ویژگی ها و روش های آزمون)، استفاده از گوشت مرغ جداسازی شده به روش مکانیکی (خمیر مرغ) در سوسیس و کالباس مجاز شد.
به گزارش پایگاه خبری - تحلیلی «شهر فردا»، براساس این اصلاحیه، برای بسته بندی سوسیس و کالباس حاوی خمیر مرغ، باید از پوشش رنگی متمایز (زرد رنگ) استفاده شده و عبارت «حاوی خمیر مرغ» در نشانه گذاری آن درج گردد.

لازم به ذکر است، استفاده از خمیر مرغ فقط در سوسیس و کالباس تا ۶۰ درصد گوشت مجاز خواهد بود.

پس از ۲ سال مذاکره بین رؤسا و کارشناسان سازمان ملی استاندارد، سازمان غذا و دارو و سازمان دامپزشکی در مورد مقررات و چگونگی استفاده از گوشت مرغ جداسازی شده مکانیکی (خمیر مرغ) در سوسیس و کالباس، سرانجام اصلاحیه استاندارد ملی سوسیس و کالباس در مورد شرایط فنی و بهداشتی تولید سوسیس و کالباس با استفاده از خمیر مرغ، سرانجام این اصلاحیه به دبیری «مازیار تقوی» کارشناس مسئول پژوهشگاه استاندارد، در کمیته ملی مورخ ۳۰/۲/۹۶ به تصویب رسید و با پیگیری های انجام شده در تاریخ ۲۱/۳/۹۶ به صورت رسمی منتشر و بر روی سایت سازمان ملی استاندارد بارگذاری گردید.

7632_318
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
برگزیده ها
ظرفیت‌های شورای شهر برای تحقق شعار سال

ظرفیت‌های شورای شهر برای تحقق شعار سال

عضو شورای شهر زنجان گفت: در اولین جلسه علنی و رسمی شورای شهر زنجان، تمامی اعضای شورا به اتفاق از شهردار زنجان خواستند در خریدهای سال جاری اولویت با کالاهای ایرانی به خصوص کالاهای بومی تولید شده در شهر زنجان باشد.
روزهای خوب دریاچه‎ ارومیه / تصاویر

روزهای خوب دریاچه‎ ارومیه / تصاویر

در اولین روز های سال ۹۷ آب دریاچه ارومیه نسبت به روزهای گذشته بالا آمده و دریاچه حال نسبتا خوبی دارد.