کد خبر: ۱۴۱۰۲۳
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۲:۵۹
شهردار تهران در مورد اتفاق امروز در شورای شهر گفت: اشکالی در زمان‌بندی شورا رخ داده بود و همچنین اختلاف سلیقه‌ای بود که سبب بروز ناهماهنگی شده بود و ما از بهمن‌ماه لایحه بودجه را به شورا داده بودیم و تا روز گذشته بررسی لایحه ادامه داشت و امیدواریم هرچه سریع‌تر لایحه در شورا بررسی شود.
به گزارش پایگاه خبری - تحلیلی «شهر فردا»،علیرضا زاکانی ظهر امروز در حاشیه مراسم افتتاح مجموعه ورزشی محمد مهرآیین‌ در منطقه ۷ با بیان این‌که امروز بسته‌ای از فعالیت‌های ورزشی افتتاح شد، گفت: در این مجموعه سالن اسکواش و زمین ورزش برای جانبازان افتتاح شده است و امیدواریم که این مجموعه‌های ورزشی در راستای خدمت رسانی بیشتر به شهروندان مورد استفاده قرار گیرد.

وی در پاسخ به این سوال که شهر تهران به چه میزان مجموعه ورزشی کم دارد و چه باید انجام دهیم؟، اظهار کرد: کمبود مجموعه ورزشی بسیار زیاد است و باید تلاش زیادی کنیم تا این مشکلات و کمبودات رفع شود.

زاکانی با بیان این‌که یکی از اتفاقات خوب افتتاح مجموعه ورزشی امروز استفاده از تجهیزات ساخت ایران با استاندارد بالا بود، تصریح کرد: اگر می‌خواستیم که این تجهیزات را از خارج کشور وارد کنیم باید شش برابر از مبلغی که در حال حاضر هزینه کردیم بیشتر پرداخت می‌شد.

وی در پاسخ به سوالی در مورد مجموعه‌های بسته شهرداری تهران گفت: از ابتدای امسال تلاش کردیم که همه مجموعه‌های ورزشی را بازسازی و نوسازی کنیم و در بودجه سال آینده نیز در نظر داریم که یک استخر دوقلو در این مجموعه احداث کنیم.

نرخ بلیت مجموعه‌های شهرداری تهران یک سوم قیمت دولتی است

شهردار تهران در پاسخ به سوالی مبنی بر انتقاد سکنه جنوب تهران در مورد گران بودن مجموعه‌های ورزشی شهرداری گفت: قیمت و بلیت مجموعه‌های ورزشی شهرداری تهران کمتر از مجموعه‌های دولتی است به گونه‌ای که بلیت مجموعه‌های ما یک سوم قیمت دولتی است و اصلا قابل مقایسه نیست.

بر اساس این گزارش، مجموعه ورزشی محمد مهرآیین در خیابان مرودشت در منطقه هفت است که از سال ۱۳۹۵ ساخت آن آغاز شده بود که در این مجموعه سالن اسکواش، سالن ورزش‌های توپی، بدنسازی در مساحت ۲۴۰ مترمربع راه‌اندازی شده است.

انتهای پیام

 
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
برگزیده ها
خدمات مترو پايتخت در سطح بين المللي است/ رو نمایی از تمبر بیست و چهارسالگي متروی تهران

خدمات مترو پايتخت در سطح بين المللي است/ رو نمایی از تمبر بیست و چهارسالگي متروی تهران

مديرعامل شركت بهره برداري مترو تهران و حومه گفت: سطح خدماتي كه مترو پايتخت طی ۲۴سال گذشته به شهروندان ارائه کرده در سطح بين المللي است.
موضوع مسمومیت دانش‌آموزان یک جنایت بزرگ و غیر قابل اغماض است

موضوع مسمومیت دانش‌آموزان یک جنایت بزرگ و غیر قابل اغماض است

مقام معظم رهبری تاکید کردند: اگر مسمومیت دانش‌آموزان اثبات شود، باید عوامل این جنایت به اشد مجازات برسند.
آخرین اخبار