کد خبر: ۱۳۶۸۴۰
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۴۰۱ - ۲۱:۵۶
سنگاپور ضمن معرفی ۱۴ شهر به عنوان شهرهای حامی و دوستدار بیماران دچار زوال عقل و بیماری های مرتبط با کهولت سن، خدماتی را به این بیماران ارائه می‌دهد تا در حد امکان زندگی آسانی را داشته باشند.
به گزارش پایگاه خبری - تحلیلی «شهر فردا»،سنگاپور ۱۴ شهر را به عنوان شهرهای حامی و دوستدار بیماران دچار زوال عقل، از جمله آلزایمر و بیماری‌های مرتبط با کهولت سن، معرفی کرد.

چهار محور اصلی این کمک‌ها در سطح شهرها آشنا کردن اهالی با این بیماری و روش‌های درست یاری‌رسانی به بیماران، ایجاد نقاط خاص برای راهنمایی و امداد، از جمله باشگاه‌های ویژه برای معرفی این بیماری‌ها و کمک به بیماران، استفاده از تکنولوژی‌های عمومی برای آسان‌سازی شرایط زندگی مبتلایان و معرفی منابع به علاقه‌مندان، و ایجاد زیرساخت‌های شهری لازم برای تسهیل زندگی افراد بیمار است.

کارمندانی که در باشگاه‌های ویژه مرتبط با این بیماری کار می‌کنند مسئول راهنمایی و کمک به بیماران مراجعه‌کننده هستند. آنها همچنین بیمارانی که راه خود را گم کرده‌اند را آرام نگه می‌دارند و از آنها تا رسیدن خانواده‌هایشان نگهداری می‌کنند.

این کارمندان همچنین مسئول برگزاری جلسات آموزش اطلاعات عمومی درباره این بیماری هستند و خانواده‌ها را همراهی می‌کنند.

نیمی از زنان و یک سوم مردان در خطر ابتلا به آلزایمر، پارکینسون و سکته مغزی هستند
ابداع روش تشخیص نشانه‌های اولیه آلزایمر با دقت ۱۰۰ درصدی در لیتوانی
یافته جدید دانشمندان درباره ارتباط کم شدن شنوایی با شروع بیماری آلزایمر
خانه‌ای متفاوت برای بیماران مبتلا به آلزایمر در آمریکا
در این شهرها صدها آگهی و بنر در نقاط مختلف، شهروندان را با این بیماری‌ها و نحوه درست برخورد با آن یا کمک‌هایی که می‌توانند ارائه دهند آشنا می‌کنند.

کارگاه‌های آموزشی نیز برای اهالی هر محله و داوطلبان برگزار می‌شود. این کارگاه‌ها شامل آموزش‌هایی درباره بیماری و نحوه برخورد با آن و همچنین درک وضعیت روحی و روانی افراد مبتلا به این بیماری است.

دولت سنگاپور قصد دارد تغییرات زیرساختی در این شهرها ایجاد کند تا محیط فیزیکی شهر نیز کمتر مشکلی برای بیماران ایجاد کند. یکی از این شهرها قرار است در سال ۲۰۲۵ نخستین شهری در جهان باشد که چهره خود را در همه‌جا سازگار با نیازهای این بیماران تغییر داده است. به طور مثال از جمله تغییرات چهره شهر استفاده از رنگ‌های مختلف و متضاد در نقاط مختلف است تا بیماران بتوانند به این ترتیب راحتتر مسیر خود را پیدا کنند.

از هر ده شهروند سنگاپوری بالای ۶۰ سال، یک نفر به زوال عقل مبتلاست و پیش‌بینی می‌شود تا سال ۲۰۳۰ بیش از ۱۵۰ هزار نفر در این کشور از این بیماری رنج ببرند.

در حال حاضر مطالعه و تحقیق برای تسهیل زندگی روزمره بیماران با توجه به محدودیت‌هایی که دارند همچنان ادامه دارد. این مطالعات با همکاری آژانس مراقبت‌های یکپارچه این کشور انجام می شود. معاون بخش مراقبت و بهداشت روانی جامعه وابسته به آژانس مراقبت های یکپارچه در این باره می‌گوید: «کاری که عمو یا آه گونگ مبتلا به زوال عقل واقعا می‌خواهد انجام دهد این است که بتواند به کافی شاپ مورد علاقه خود برود و از قهوه لذت ببرد. سوار اتوبوس شود، به سوپرمارکت مجاور خانه‌اش برود تا چند قلم مواد غذایی بخرد. ما با تغییرات مختصر در محیط شهری، می‌توانیم از افرادی که مبتلا به زوال عقل هستند حمایت کنیم تا احساس امنیت و شناخت داشته باشند، و تا وقتی که ممکن است در محله خودشان زندگی کنند.»
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
برگزیده ها
خدمات مترو پايتخت در سطح بين المللي است/ رو نمایی از تمبر بیست و چهارسالگي متروی تهران

خدمات مترو پايتخت در سطح بين المللي است/ رو نمایی از تمبر بیست و چهارسالگي متروی تهران

مديرعامل شركت بهره برداري مترو تهران و حومه گفت: سطح خدماتي كه مترو پايتخت طی ۲۴سال گذشته به شهروندان ارائه کرده در سطح بين المللي است.
موضوع مسمومیت دانش‌آموزان یک جنایت بزرگ و غیر قابل اغماض است

موضوع مسمومیت دانش‌آموزان یک جنایت بزرگ و غیر قابل اغماض است

مقام معظم رهبری تاکید کردند: اگر مسمومیت دانش‌آموزان اثبات شود، باید عوامل این جنایت به اشد مجازات برسند.
آخرین اخبار