کد خبر: ۱۳۴۲۱۳
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۹:۱۶
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران از ایجاد خطوط اتوبوس گردشگری ویژه نوروز خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری - تحلیلی «شهر فردا»،بهرام نکاحی با تاکید بر اینکه حسب تاکید شهردار تهران موضوع کمک به حمل و نقل عمومی به حوزه  گردشگری  در دستور کار قرار گرفته است، گفت: در گام اول ۱۵ اتوبوس در ایام نوروز به حوزه گردشگری در تهران کمک می کنند.

وی با بیان اینکه این اتوبوس های گردشگری در خطوط گردشگری که تعیین شده  تردد می کنند، اظهار کرد: تردد این اتوبوس‌ها در مسیر نقاط گردشگری و منتهی به مرکز شهر است.

نکاحی همچنین از برگزاری نمایشگاه اتوبوس های قدیمی و نوستالژی در برج میلاد خبر داد و افزود: تمام اتوبوس هایی که از ابتدا تاکنون در تهران  تردد داشتند در نمایشگاهی به منظور نشان دادن سیر تکامل ناوگان اتوبوسرانی در برج میلاد در نوروز در معرض دید عموم قرار خواهیم داد.

انتهای پیام
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
برگزیده ها
خدمات مترو پايتخت در سطح بين المللي است/ رو نمایی از تمبر بیست و چهارسالگي متروی تهران

خدمات مترو پايتخت در سطح بين المللي است/ رو نمایی از تمبر بیست و چهارسالگي متروی تهران

مديرعامل شركت بهره برداري مترو تهران و حومه گفت: سطح خدماتي كه مترو پايتخت طی ۲۴سال گذشته به شهروندان ارائه کرده در سطح بين المللي است.
موضوع مسمومیت دانش‌آموزان یک جنایت بزرگ و غیر قابل اغماض است

موضوع مسمومیت دانش‌آموزان یک جنایت بزرگ و غیر قابل اغماض است

مقام معظم رهبری تاکید کردند: اگر مسمومیت دانش‌آموزان اثبات شود، باید عوامل این جنایت به اشد مجازات برسند.