کد خبر: ۱۱۱۶۲۴
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۶
مدیر کل کمیته امداد استان مرکزی:
مدیر کل کمیته امداد استان مرکزی گفت: زیر ساخت‌های الکترونیکی برای پرداخت غیر حضوری زکات فطره در استان مرکزی فراهم شده است.
به گزارش پایگاه خبری - تحلیلی «شهر فردا»، مجید مؤمنی در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به نزدیک شدن به عید سعید فطر یکی از کارهای شایسته از سوی خیرین و مردم نوع دوست استان مرکزی پرداخت زکات فطریه به منظور کمک به محرومین جامعه بوده‌است. حال امسال با توجه به شرایط خاص ناشی از ویروس کرونا زیر ساخت‌های الکترونیکی برای پرداخت غیر حضوری زکات فطره فراهم شده است.

وی ادامه داد: مردم می‌توانند به روش الکترونیکی از طریق کد دستوری #۰۸۶ *۸۸۷۷*، شماره حساب ۰۱۱۱۴۷۰۰۷۰۰۰۵ و یا شماره کارت ۰۰۸۸-۹۹۹۴-۹۹۱۸-۶۰۳۷ زکات فطریه خود را برای کمک به اقشار کم بضاعت پرداخت کنند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان مرکزی گفت: در مجموع یک هزار و ۵۵۲ پایگاه ثابت و سیار شورای زکات در سراسر استان مرکزی برای جمع آوری فطریه و کفاره و همچنین کمک به فقرا تدارک دیده شده‌اند و در روز عید سعید فطر آماده خدمت رسانی هستند.

مؤمنی افزود: مبالغ جمع آوری شده در هر منطقه به مددجویان و نیازمندان همان منطقه، در کمترین زمان ممکن پرداخت می‌شود.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
برگزیده ها
خدمات مترو پايتخت در سطح بين المللي است/ رو نمایی از تمبر بیست و چهارسالگي متروی تهران

خدمات مترو پايتخت در سطح بين المللي است/ رو نمایی از تمبر بیست و چهارسالگي متروی تهران

مديرعامل شركت بهره برداري مترو تهران و حومه گفت: سطح خدماتي كه مترو پايتخت طی ۲۴سال گذشته به شهروندان ارائه کرده در سطح بين المللي است.
موضوع مسمومیت دانش‌آموزان یک جنایت بزرگ و غیر قابل اغماض است

موضوع مسمومیت دانش‌آموزان یک جنایت بزرگ و غیر قابل اغماض است

مقام معظم رهبری تاکید کردند: اگر مسمومیت دانش‌آموزان اثبات شود، باید عوامل این جنایت به اشد مجازات برسند.
آخرین اخبار