کد خبر: ۱۰۲۴۱۶
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۲
مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان گفت: آنفلوانزا در کمین زائران عتبات عالیات است.
 به گزارش پایگاه خبری - تحلیلی «شهر فردا»، حسین معصومی  در رابطه با پیشگیری از ابتلا به آنفلوانزا در میان زائران عتبات عالیات، اظهار کرد: زائران عتبات عالیات برای پیشگیری از ابتلا به آنفلوانزا باید حدود دو هفته قبل از سفر به کربلا خود را واکسیناسیون کنند.

وی در رابطه با علائم بیماری آنفلوانزا، افزود: این بیماری دارای علائم و نشانه‌هایی مانند گلودرد شدید، سرفه، تب، سردرد، درد عضلانی، خستگی مفرط، ضعف، تعریق و در مواقعی اسهال و استفراغ است.

این مسئول با اشاره به لزوم رعایت نکات بهداشتی برای جلوگیری از ابتلا سایر افراد به آنفلوانزا، تصریح کرد: افرادی که در سفر به عتبات عالیات دچار آنفلوانزا شده‌اند باید برای جلوگیری از ابتلا سایر افراد به آنفلوانزا، نکات بهداشتی و مراقبتی از جمله فاصله یک متری در تماس با دیگران را رعایت کرده و از حضور در اماکن شلوغ و ارتباط نزدیک با سایر افراد خودداری کنند.

معصومی با اشاره به لزوم رعایت نکات بهداشتی زائران کربلا، ادامه داد: زائران عتبات عالیات باید نکات بهداشتی مانند شست‌وشوی مداوم دست‌ها با آب و صابون، استفاده از دستمال کاغذی برای پوشاندن جلوی دهان و بینی در حین عطسه و سرفه، از دست دادن، بوسیدن و در آغوش کشیدن افراد و نیز از مالیدن دست‌های آلوده به چشم، دهان و بینی جلوگیری شود.

وی در رابطه با سایر بیماری‌هایی که در کمین زائران عتبات عالیات است، اظهار کرد: بیماری‌های اسهالی مانند وبا و مسمومیت‌های غذایی، بیماری‌های منتقله از آب و مواد غذایی و بیماری‌های تنفسی مانند آنفلوانزا و سرماخوردگی بیشتر در کمین زائران عتبات عالیات است. این افراد برای پیشگیری از ابتلا به بیماری‌ها باید از خوردن غذاهای سرد، شربت‌های خنک، مصرف آب رودخانه و آب‌های نگه‌داری شده در مخازن خودداری کنند.

این مسئول در رابطه با زائرانی که دچار بیماری‌های قلبی و عروقی و ... هستند، افزود: زائرانی که به بیماری‌های قلبی و عروقی، فشارخون، دیابت و مشکلات تنفسی از جمله آسم هستند قبل از سفر به پزشک مربوطه خود مراجعه کرده و داروهایی را که مصرف می‌کنند همراه خود داشته باشند و در طول مسیر استراحت کافی داشته باشند.

مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان در رابطه با مصرف نکردن مواد غذایی، تصریح کرد: زائران باید سبزیجات، میوه‌های پوست کنده و غذاهای تهیه شده گرم را مصرف کرده و از مصرف غذاهای مانده، کنسروی بدون علائم استاندارد و پروانه ساخت و ... خودداری کنند.

وی در رابطه با مصرف غذاهای کنسروی، خاطرنشان کرد: باید از سالم بودن غذاهای کنسروی و از مشخصات درج شده روی محصول اطمینان حاصل کرده و این غذاها باید قبل از باز کردن به مدت 30 دقیقه در آب جوشانده و زائران باید از خرید غذاهای کنسروی از دست‌فروشان خودداری کنند
منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
برگزیده ها
پیرشدن جمعیت چه مخاطراتی برای سالمندان آینده خواهد داشت؟

پیرشدن جمعیت چه مخاطراتی برای سالمندان آینده خواهد داشت؟

پیرشدن جمعیت هرچند به تنهایی تهدیدی به شمار نمی رود، اما اگر الزامات آن مثل توسعه بیمه همگانی ، بهبود سبد تغذیه و تامین اجتماعی برای مستمری بگیران ، تعویق سن ازدواج و کاهش زاد و ولد با چالش های اقتصادی تحریم گره بخورد ، چگونه باید برای آن چاره اندیشی کرد؟
چگونه فرانسویها به ساختمانهای سبزی رسیدند که ایران 20 سال دیگر خواهد رسید؟

چگونه فرانسویها به ساختمانهای سبزی رسیدند که ایران 20 سال دیگر خواهد رسید؟

در فرانسه ۱۸ میلیون ساختمان وجود دارد که نصف ایران است و از سال ۱۹۹۰ فرانسه آغاز به ایجاد ساختمانهای سازگار با محیط زیست کرده است و در خوشبینانه ترین حالت در ایران ۲۰ سال زمان لازم است تا به ساختمانهای سازگار با محیط زیست دست یابد.