مصطفی قلی خسروی ،رئیس اتحادیه مشاوران املاک در گفتوگو با خبرنگار
به گزارش پایگاه خبری - تحلیلی «شهر فردا»با اشاره به وضعیت بازار مسکن گفت :طی ماه های گذشته با کاهش معاملات مسکن به نظر می رسد حباب به وجود آمده در برخی مناطق تهران در حال تخلیه شدن استف اما این بدان معنا نیست که مسکن وارد رکود شده است.
وی افزود: بررسی ها نشان می دهد در حال حاضر هرچند قیمت اسمی در مناطق لوکس دارای حباب قابل توجهی بود اما به تدریج قیمتها در این مناطق کاهش یافته و به نظر میرسد به تبع این مناطق و سایر نقاط پایتخت نیز که دارای حباب قیمت بودند مثل مناطق یک و مناطق ۵ با تخلیه حباب روبرو شده اند.
پدر املاک پایتخت خاطرنشان کرد :هرچند منو های فروش اکنون متعلق به املاک میانسال و کهنسال هستند تا نوساز ، اما قیمت های ارائه شده واقعی تر بوده و به نظر میرسد با منطقی شدن قیمتها آن بخش از خریداران مسکن که به دنبال افزایش بی ضابطه قیمت ها از بازار خارج شده بودند به مرور وارد بازار شوند.
وی تاکید کرد: خانه اولی ها و پتانسیل های بالقوه خریداران مسکن محسوب می شوند که با تخلیه کامل حباب مسکن به بازار خواهد آمد .
خسروی پیش بینی کرد: با ثبات قیمت در بازارهای دلار و ارز به نظر می رسد ثبات قیمت در بازار مسکن نیز پدید آمده و رفته رفته شماره معاملات افزایش پیدا کند.