- صنعت، معدن، تجارت
- اقتصاد مقاومتی
- اقتصاد شهری
- راه و ساختمان
- اقتصاد کلان
- بانک و بیمه
- فناوری
- بورس
- انرژی
- سایر
- گردشگری و میراث فرهنگی
- حوادث، قضایی و انتظامی
- زنان و خانواده
- آئین و اندیشه
- سبک زندگی
- محیط زیست
- خواندنی ها
- سلامت
- رسانه
- آموزش
- علمی
- هنر
- سایر
|
امروزه شهرها جایگاه ویژهای در زندگی بشر پیدا کردهاند و بی راه نیست اگر ادعا کنیم هویت انسان در عصر جدید پیوند معناداری با شهرنشینی خورده است. بیش از نیمی از مردم جهان در شهرها زندگی می کنند و رشد شهرنشینی در اغلب کشورهای در حال توسعه به شدت صعودی است و پیش بینی می شود در آینده ای نه چندان دور بیش از دو سوم کل جمعیت در جهان در شهرها زندگی کنند. در کشورما نیز میزان شهرنیشنی هم اکنون بیش از 70 درصد است و پیش بینی می شود در دهه های آتی به بالای 80 درصد افزایش یابد.
ما معتقدیم پارادایم توسعه پایدار می تواند شهرهایی را برای امروز و فردای ما پدید آورد که ضمن حفظ نکات مثبت تهدیدات را نیز به حداقل ممکن کاهش دهد. منظور از توسعه پایدار توسعه ای است که ضمن پاسخگویی به نیازهای فعلی شهرها، به گونه ای برنامه ریزی می کند که حداقل فشار بر محیط زیست وارد آید و این فرصت در اختیار طبیعت قرار داده شود تا خود را بازسازی کند.
از سوی دیگر باید توجه داشت که امروزه جایگاه رسانهها را صرفا نمی توان در امر اطلاعرسانی خلاصه کرد بلکه عملا رسانه تبدیل به یک نهاد آموزشی شده است که در جامعهپذیر کردن ارزش ها ، هنجارها و تقویت سامان اجتماعی نقش آفرینی می کند. به طور کلی در جوامع مدرن می توان چندین نقش مهم را برای رسانهها در نظر گرفت که عبارت است از: نقشهای تفریحی ، نقشهای خبری ، نقشهای همگنسازی ، نقشهای آگاهسازی و احساس تعلق اجتماعی.
با این حال باید اذعان کرد در میان انواع و اقسام رسانهها، خبرگزاری ها و سایتهای حرفهای خبری از جمله تعاملیترین رسانهها محسوب میشوند که بیشتر به موضوعات کلان سیاسی ، اقتصادی، فرهنگی ، اجتماعی و ... می پردازند. پایگاههای خبری نیز که از دهه 80 شمسی در فضای رسانهای کشور رواج یافتند نوعی از رسانههای خبری محسوب می شوند که سعی دارند با بهره گیری از توان خبری خبرگزاریهای و ارائه تحلیل ها و روایتهای خود از رویدادهای خبری به نیازهای رسانهای مخاطبان خود پاسخ دهند.